lørdag 12. mai 2007

God morgen!




Da er det morgen her i huset, og det har det vel strengt tatt vært i to timer omtrent :) Begge barna er i strålende humør og i full aktivitet, så det er ikke kjedelig rundt meg, i alle fall. Sebastian har gått og dratt rundt på denne bamsen i dag, så fornøyd, og pratet til den og smakt på den, og flira og babla i vei :) Daniel har "kost" seg med Danonino drikkeyoghurt (dvs. han syntes nok ikke at den var så god, men siden han likte reklamen for den så har han drukket, skjært grimaser og sagt "mmm, så god" :) ), og nå har endelig barnetv begynt så nå sitter han og slapper av i sofaen.

Om en times tid så setter vi kursen mot Sverige for å harry-shoppe litt :) Kjekt med en handletur etter at lønna har kommet.

fredag 11. mai 2007

Fredag allerede...

Så var det fredag igjen. Nok en uke har gått. Og selv om jeg har vært sykmeldt og i dårlig form hele denne uka, så har den gått kjempefort! Så nå er det helg. Formen er litt bedre. Den hersens halsen blir ikke helt bra, har nå gått på penicillin siden mandag, men den blir ikke helt bra. Men resten av kroppen er mye bedre, og jeg føler meg ikke så slapp og dårlig lenger (sinnsykt trøtt da, men det har vel kanskje min venn penicillinen litt av skylda for), så da gleder jeg meg til jobb igjen på mandag :)

I morgen skal vi leke harry-turister igjen, reise over til Sverige og fylle opp skapene. Alltid koselig med en slik handletur. Ellers blir det litt jobbing inne og ute i helga. Har en hage som trengs litt oppussing, og sannelig sannelig trengs det ikke en liten vask og ryddings inne også :) SÅ da er det godt å ikke ha noe annet på planen for helga :)

God helg alle sammen!!

torsdag 10. mai 2007

Scrappetreff og ettårskontroll


I går var jeg på scrappetreff, og hadde en kjempekoselig kveld i godt selskap. Jeg fikk gjort litt og så fikk jeg med meg mange spennende samtaler også :) Her er lo'en jeg klarte å gjøre ferdig på treffet, med et bilde jeg tok av Daniel og Sebastian et par timer tidligere og skyndte meg å printe før jeg reiste.
Så da ble det en svart/grønn layout av det :)

Ellers er jeg fornøyd med at det ser ut til at penicillinen begynner å virke. Halsen er ikke helt god enda, men kroppen ellers er litt bedre, så da regner jeg med at det er på rett vei.

Vi var på 1-årskontroll med Sebastian i dag. Han har riktignok blitt 13 mnd nå, men siden vi var i Trøndelag når vi egentlig hadde time så ble det nå. Og alt sto bra til, legen kunne konstatere at han var en sunn og god gutt (noe vi selvsagt visste fra før :)), han var nå 9,8 kg og 76 cm og vokste helt etter grafene. Han fikk også vaksine i begge bein, og han var så flink. Litt gråt akkurat i det sprøyta ble satt, men blid igjen med en gang etterpå. Har vært litt mer sliten og grinete i ettermiddag, men det var jeg veldig forberedt på, for jeg tror han har vært slik etter begge de to første vaksinene også.

onsdag 9. mai 2007

Hva tenker du nå?


Det er litt gøy å scrappe annet enn bare smilebilder også. Jeg liker så godt dette bildet av Daniel, så da ble det en scrapp av det i dag :) Bazzill bling, bazzill, Paper pizazz-mønsterark, prikkete bånd, og hjertet er kjøpt hos Black Design.

Ellers er jeg fremdeles ikke helt i slag, så jeg er sykmeldt ut uka. Da håper jeg at penicillinen har fått gjort jobben sin og jeg er frisk igjen :)

Ellers så kom det reklame for Hunderfossen i posten i dag, og jeg tror jeg vet en som blir glad når han ser det. For det skal være Wig Wam rock n'roll school i sommer, og det må jo være midt i blinken. Så det må vi få med oss :)

tirsdag 8. mai 2007

Dagens scrapping :)


Er så kjekt å scrappe litt når man ikke er i form, for timene flyr og man merker ikke at man egentlig er litt dårlig. Så denne har jeg puslet med i dag. En kopp varm te og litt scrapperier, og dagen har vært kjempefin!

Her har jeg brukt svart bazzill kartong, rød treasures kartong og mønsterark fra paper pizazz (tror jeg de heter). Og rødt prikkebånd, oppe ved den lille tag'en. Bildene tok jeg ute på verandaen på søndag, Sebastian var så fornøyd når han kunne sitte på sykkelen og skyve seg litt frem og tilbake. Han er en skikkelig bil-gutt, og alt med hjul er spennende og morsomt!

Tirsdag

Klokka er nå 07.12, og jeg syns allerede at det har vært en lang dag :) Sebastian var som vanlig våken kjempetidlig, strålende blid og klar for å leke og tulle :) Og etter en stund sto Daniel opp, og jeg tok sjansen på å legge meg nedpå litt, men når man ligger og lytter etter hva de holder på med, så er det jo så lett å tro at det er ting de ikke har lov til som foregår, så jeg spratt jo opp gang på gang. Men nå har gutta reist på jobb og i barnehage, og jeg skal bare få tilbake hvilepust og bli trøtt igjen, så skal jeg gå og legge meg. Har vondt i hele kroppen. Var til legen i går, fikk konstantert halsbetennelse (igjen) og sykmeldt ut morgendagen. Så knasker penicillin og ibux til den store gullmedaljen nå, for nå vil jeg bli kvitt dette svineriet, og deretter tror jeg at jeg bestiller en lang periode uten sykdom for meg og mine :)

Satt og lagde kort i går. Men jeg er jo så treeeig. Satt lenge, men er enda ikke ferdig på det kortet jeg begynte på :) Et bryllupskort, siden vi skal i bryllup til sommeren. Men skal hjem til Trine i morgen og pusle litt med kort eller scrapperier, så da får jeg i alle fall gjort litt da (innimellom skravlinga).

mandag 7. mai 2007

Mandag


Så var det mandag. Og en skikkelig blæ-dag! Jeg er dårlig, antagelig halsbetennelse (igjen), og derfor ikke på jobb. Nitrist! Skal til legen kl 2, håper at det er så enkelt som å bli satt på penicillinkur (og da forhåpentligvis ikke samme som sist, virket vel ikke så bra) og at jeg snart er frisk igjen.

Ellers har vi hatt en fin helg. Fått gjort litt ting i huset som vi har skjøvet foran oss en stund, så nå er det i alle fall fint i stua (og rent under alle steder), og soverommet er også ryddig og fint. Må bare skifte på sengene i dag, men orker ikke nå. :) Og været har vært såpass at barna har kunnet løpe inn og ut som de vil også, det er godt!

Spent på hvordan det blir med Sebastian, om han snart tørr å slippe seg og begynne å gå nå. Han gikk tre skritt helt selv i helga, men så så han at ingen holdt han, og da satte han seg ned på kne. Han gikk også litt mens han holdt i gardina. Og med gardina omtrent rett ut, så var det jo ikke akkurat noe særlig støtte i den, men det føltes vel trygt da? :) Men nå har vi nok snart en som tasser rundt her :)

Og så plantet vi tomat, mais og solsikker i helga. Så nå har vi masse glass som står i vinduskarmen her. Blir gøy når de begynner å spire! Daniel var så flink til å hjelpe til! (Mens Sebastian var sur fordi han ikke fikk lov til å grave i jorda og dra den rundt hele stua).

Til middag i går spiste vi and. Var litt spent på den, for vi har jo aldri tilberedt and før, men det ble veldig godt!

Bilder av gutta



Må jo vise frem Daniel og Sebastian da :) Disse bildene ble tatt i går.

Tataaaa....

Neida, skulle ikke lage noen blogg jeg nei... Hadde vel ikke noe behov for det?? Men her er den nå likevel, et lite innblikk i min lille verden. :)