mandag 7. mai 2007

Mandag


Så var det mandag. Og en skikkelig blæ-dag! Jeg er dårlig, antagelig halsbetennelse (igjen), og derfor ikke på jobb. Nitrist! Skal til legen kl 2, håper at det er så enkelt som å bli satt på penicillinkur (og da forhåpentligvis ikke samme som sist, virket vel ikke så bra) og at jeg snart er frisk igjen.

Ellers har vi hatt en fin helg. Fått gjort litt ting i huset som vi har skjøvet foran oss en stund, så nå er det i alle fall fint i stua (og rent under alle steder), og soverommet er også ryddig og fint. Må bare skifte på sengene i dag, men orker ikke nå. :) Og været har vært såpass at barna har kunnet løpe inn og ut som de vil også, det er godt!

Spent på hvordan det blir med Sebastian, om han snart tørr å slippe seg og begynne å gå nå. Han gikk tre skritt helt selv i helga, men så så han at ingen holdt han, og da satte han seg ned på kne. Han gikk også litt mens han holdt i gardina. Og med gardina omtrent rett ut, så var det jo ikke akkurat noe særlig støtte i den, men det føltes vel trygt da? :) Men nå har vi nok snart en som tasser rundt her :)

Og så plantet vi tomat, mais og solsikker i helga. Så nå har vi masse glass som står i vinduskarmen her. Blir gøy når de begynner å spire! Daniel var så flink til å hjelpe til! (Mens Sebastian var sur fordi han ikke fikk lov til å grave i jorda og dra den rundt hele stua).

Til middag i går spiste vi and. Var litt spent på den, for vi har jo aldri tilberedt and før, men det ble veldig godt!

Ingen kommentarer: